Реформа демократичного цивільного контролю в Україні: наступні кроки. Презентація Policy Paper

Автор: IЄAC Понеділок, 23 липня 2018

Чого бракує для ефективності демократичного цивільного контролю в Україні? Чи розв’язує всі питання новий закон «Про національну безпеку»? Наскільки близька Україна до стандартів НАТО? Про це говоритимуть експерти Інституту Євро-Атлантичного співробітництва під час презентації рекомендацій для влади. Захід почнеться 31 липня 2018 року о 15:00 в ІА «Укрінформ» за адресою: Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16.

 

Під час презентації Інститут Євро-Атлантичного співробітництва представить аналіз поточного стану реформи демократичного цивільного контролю. Зокрема, звернуть увагу на актуальну законодавчу базу, необхідність більш досконалого оборонного планування, розмежування функцій державних органів, а також соціальні аспекти демократичного цивільного контролю.

 

Серед доповідачів:

  • Ігор Козій – військовий аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва;
  • Леонід Поляков – незалежний військовий експерт;

 

Це дослідження ІЄАС тривало півроку та, окрім вищезазначеного, включало зустрічі з представниками влади та громадськості, військовими, студентами та співробітниками військових навчальних закладів в Києві, Одесі та Львові.

 

Для участі в заході необхідно зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/2LFJylj

 

Цей захід проводиться в рамках проекту ІЄАС, у результаті якого фахівці запропонують правки до нормативно-правових актів щодо демократичного цивільного контролю. Більше про проект: http://bit.ly/2poAisq

 

Захід проводиться за підтримки Європейського Союзу і Центру демократії та верховенства права (проект «Посилення коаліції РПР») в рамках виконання проекту «Адвокація реформи цивільного демократичного контролю над Збройними силами України та іншими військовими формуваннями», який впроваджується Інститутом Євро-Атлантичного співробітництва.

 

Контакти: Антон Писаренко, координатор проектів Інституту Євро-Атлантичного співробітництва, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., (044) 238 68 43