Регіональні круглі столи про наслідки імплементації угоди про асоціацію, Дніпро-Запоріжжя (АНОНС)

Автор: IЄAC Четвер, 01 грудня 2016

6-7 грудня в Дніпрі та Запоріжжі відбудеться круглий стіл під назвою «Впроваджуючи Угоду про асоціацію Україна-ЄС: перші уроки, наслідки, практики використання» для громадськості, місцевої влади та бізнесу області. Подія організована Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні та Інститутом Євро-Атлантичного Співробітництва (м. Київ). 

 

Продовжуючи традицію попередніх років, Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні та Інститут Євро-Атлантичного Співробітництва проведуть третій раунд регіональних круглих столів, присвячених наслідкам набуття чинності з 1 січня 2016 року Угоди про асоціацію Україна-ЄС, зважаючи на актуальні міжнародно-політичні обставини. 

 

Найкраще поінформовані українські експерти з міжнародних відносин, права та економіки проведуть ґрунтовний цілісний аналіз Угоди про асоціацію між Україною та ЄС (УА) як інноваційного нормативно-правового документу та явища міжнародного права, що впливатиме на всі значущі регуляторні сфери в Україні. Серед учасників круглого столу: голова Фонду Конрада Аденауера в Україні Габріеле БАУМАНН, науковий директор Інституту Євро-Атлантичного Співробітництва Олександр СУШКО, директор з наукової роботи Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Вероніка МОВЧАН та політичний аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Володимир ГОРБАЧ

 

Учасники заходу висвітлять основні моменти впровадження УА як найбільшого міжнародно-правового документу за всю історію України та говоритимуть про комплексні наслідки набуття чинності УА з 1 січня 2016 року через механізм тимчасового застосування у частині, що стосується економіки та торгівлі. Також експерти дадуть оцінку ролі Угоди про асоціацію з ЄС для України в міжнародно-політичних умовах, що стрімко змінюються. Круглий стіл міститиме в собі як суто аналітичну частину, що стосується політики і права, економіки, так і набір порад і рекомендацій, які базуються на вивченні технологій включення в європейський ринок, адаптованих до українських реалій.

 

Програма круглого столу Дніпро, 6 грудня

Програма круглого столу Запоріжжя, 7 грудня